De effectiviteit van een bepaald cosmetisch product is gemakkelijk te zien als we het vaker gebruiken en hoeveel geld het voor je waard is om het te blijven kopen. In het geval van grijze haren, lijkt er geen einde te komen aan het gevecht. Regelmatig moeten de haren worden geverfd om de grijze haren te blijven maskeren. Kleurshampoos zijn populair en wereldwijd verkrijgbaar om tijdelijk de grijze haren mee te verbergen. In het gevecht tegen de oorzaak is GR-7 Professional meer effectief.

Kleurshampoo versus GR-7 Professional Liquid

Om te begrijpen hoe revolutionair GR-7 Professional is in het gebruik, zullen we een gemakkelijke vergelijking maken. Het gebruik van kleurshampoos geeft een tijdelijk gevoel van overwinning. Het haar ziet er weer jong uit, en wij daardoor ook. Maar eigenlijk zijn diezelfde grijze haren nog steeds hieronder aanwezig. GR-7 Professional is een product dat gebaseerd is op natuurlijke ingrediënten (kruidenextracten), welke zijn bedoeld om de hoeveelheid melanine in ons lichaam toe te laten nemen.  Het te kort aan melanine is de oorzaak van vroegtijdig grijs worden.

Als we er dieper over nadenken kom je erachter dat het vergrijzingsproces is geworteld in een simpel biologisch proces. Als eerst is het erfelijk – het zit in je genen. Meer precies, het gaat om de hoeveelheid melanine in je lichaam, wat verschilt per persoon, afhankelijk van je leeftijd. GR-7 Professional zorgt voor een toename in de hoeveelheid van melanine, waardoor grijze haren terugkeren naar de originele kleur. Er zit geen verf in GR-7 Professional, het maskeert de grijze haren niet, maar neemt echt de oorzaak weg.

Het gebruik van GR-7 versus het gebruik van een kleurshampoo

Kleuren met een kleurshampoo is niet goedkoop. En wees ervan bewust dat dit enkel een tijdelijke oplossing is. Daarintegen, een GR-7 Professional behandeling duurt van 7 tot 25 dagen en geeft een geweldig resultaat, het herstelt de originele haarkleur. Dit resultaat is bevestigd door het internationaal onderzoeksbureau EUROFINS. Volgens de gegevens van de GR-7 Profesional testen, onder meer dan twintig personen welke ieder een zichtbaar effect zagen na een week. Belangrijk is dat niemand bijwerkingen heeft geconstateerd. Het product is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, is veilig voor allergieën en het milieu.

In tegenstelling tot kleurshampoos dient GR-7 te worden aangebracht op de hoofdhuid in plaats van op de haren. Het dringt direct door in de hoofdhuid en zorgt voor een toename van melanine. De vloeistof dient twee keer per dag te worden aangebracht op het grijze hoofd, zonder te wassen of te drogen in de eerste week. Zorg daarnaast ook voor een goede verzorging: goede voeding, goede nachtrust en neem voldoende rust, en blijf weg bij verslavende middelen. De effecten zijn duizelingwekkend – het is het waard om te proberen en effectief af te komen van de grijze haren!