Grijze haren is tegenwoordig een straf. En niet omdat het er in het verleden niet was, maar omdat de extreem hoge standaarden voor het uiterlijk heel belangrijk zijn geworden voor veel mensen. Grijze haren, zeker vroegtijdig, is een tegen van ongewenste veroudering. Vernieuwing op de markt in de vorm van GR-7 Professional, zorgt ervoor dat grijze haren effectief kunnen worden tegengegaan en de natuurlijke kleur herstelt.

Hoe kun je grijze haren herstellen naar een natuurlijke kleur?

We zijn gewend om grijze haren te verven. In de praktijk duwen we het probleem weg. Net als chronische pijn welke we tegengaan met ibuprofen. We halen effect weg, maar niet de oorzaak. Nou, de hele essentie van de grijze haren licht in de aanwezigheid van melanine in ons lichaam. Het is een kwestie die in onze genen wordt bepaald, dus je wordt er mee geboren. Onze levensstijl beïnvloedt ook de aanwezigheid van melanine. Een aandoening die mensen in ontwikkelde landen in zijn greep heeft is stress en verslavingen. Dit versnelt de vergrijzing.

We kunnen de aanwezigheid van melanine beïnvloeden op een natuurlijke manier. Het bewijs hiervan is GR-7 Professional. Het product, wat voornamelijk gebaseerd is op natuurlijke extracten, heeft als voordeel dat het haar niet kleurt, maar dringt tot diep in hoofdhuid door en werkt daar effectief. Het effect is een toename in de melanine productie wat na een week zichtbaar wordt. De grijze haren veranderen terug in de natuurlijke kleur.

Herstellen van de natuurlijke kleur van het grijze haar met de GR-7 Professional formule duur ongeveer een maand. Elke behandeling is anders, informeert de fabrikant. Rekening moet worden gehouden met de dikte van de hoofdhuid, de dikte van het haar, de intensiteit van de natuurlijke kleur en de intensiteit van het grijze haar. Al deze factoren versnellen of vertragen het effect. Dit is bevestigd door de internationale onderzoeksinstelling EUROFINS, welke test heeft uitgevoerd bij meer dan twintig deelnemers.

GR-7 Professional hersteld de natuurlijke kleur zonder allergische reactie of bijwerkingen, door de natuurlijke ingrediënten, niet schadelijk voor het milieu, wat niet vaak kan worden gezegd over de haarverf-industrie. GR-7 Professional zorgt in de eerste fase voor een herstel van de natuurlijke haarkleur en dient twee keer per dag te worden aangebracht. Na een periode van een maand komt je in de onderhoudsfase. Dan dient het middel eens in de week of zelfs minder te worden toegepast.

GR-7 Professional kan online worden gekocht, in een goede beauty salon, bij kappers en bij een trichologie salon. Het is een gezonde en zeer effectieve manier om de grijze haren tegen te gaan.