Mannen zijn net zo vatbaar voor vroegtijdig grijs worden als vrouwen. Na het bereiken van de leeftijd van dertig jaar, komen veel mannen zichzelf tegen – we proberen onze kledingkast te verjongen, onze auto en onze lifystyle, enz. Het verschijnen van de eerste grijze haren is een teken wat ons herinnerd aan het ouder worden. Een effectieve manier om grijze haren tegen te gaan is door GR-7 Professional te gebruiken. Wij zullen dit kort hierbeneden omschrijven.

Vergrijzing bij mannen is een omkeerbaar proces

Biologie is verantwoordelijk voor alles, al is stress ook een belangrijke factor. Onze genen bepalen eigenlijk bijna alle aspecten van ons leven. Veel fenomenen, zoals vergrijzing, zijn direct terug te leiden naar onze voorouders. Grijze haren kunnen al voorkomen bij een leeftijd vanaf twintig jaar! Vroegtijdig grijs worden komt door een tekort aan melanine. Voor een deel ligt het in ons DNA en voor een deel is het aan onszelf te danken. Stress, weinig slaap, verslavende middelen en ziekte versnellen de vermindering van melanine (wat verantwoordelijk is voor de haarkleur) in ons lichaam.

Het omkeren van het vergrijzingsproces ligt, zoals je al raadt, in het verhogen van het melanine gehalte. Grijs haar hoeft niet te worden uitgetrokken of geverfd, met een beetje hulp kan het de natuurlijke kleur terugkrijgen. De manier om grijs haar tegen te gaan bij mannen is de GR-7 Professional formule. Het is een innovatief recept, gebaseerd op natuurlijke kruiden, werkt actief in op de hoofdhuid waar het zorgt voor een verhoging van melanine op de plekken waar het nodig is. Als resultaat, al na een week, het grijze hoofd wordt weer zoals je het kende van vroeger!

Het gebruik van GR-7 door mannen

Klinkt gemakkelijk? Er is wel een puntje wat het een uitdaging maakt. De vloeistof dient een of twee keer per dag te worden aangebracht op de hoofdhuid (niet op de haren). Het ding is, om het effect te optimaliseren is het afgeraden om de raden om de haren te drogen of te wassen (voor ongeveer een week). Verslavende middelen zoals koffie, alcohol of tabak moet ook worden gestopt.

Na ongeveer een maand behandelen met GR-7 Professional zal de eerste fase worden bereikt: het herstellen van de natuurlijke haarkleur. De eerste effecten worden na een week zichtbaar, wat wordt bevestiging door gecertificeerd onderzoekseenheid EUROFINS. De snelheid van de verandering is afhankelijk van individuele factoren, zoals de dikte van de huid of het haar. Na een maand moet het effect zichtbaar worden. De tweede fase is het effect behouden. De vloeistof moet dan eens per week, of zelfs minder vaak, worden aangebracht.