Het krijgen van grijs haar kan worden vergeleken met dikker worden, wanneer je het door hebt ben je al te laat. Maar hoewel je bij een beetje overgewicht vrij eenvoudig je dieet en beweging kunt aanpassen, is het tegengaan van grijze haren een zeer lastige opgave. Op jonge leeftijd kunnen grijze haren een negatief effect hebben voor je zelfbeeld. Is er een oplossing hiervoor? Er zijn verschillende manieren, het is aan jou om te kijken welke het beste bij je past.

Grijs haar kleuren

Dit is het eerste wat bij je opkomt. Terwijl vrouwen dit snel overwegen, is het voor mannen een compleet ander verhaal. Vrouwen kunnen hun haren vrij eenvoudig verven. Voor een man wordt dit, zeker op jonge leeftijd, gezien als beschamend. Mannen houden nou eenmaal niet van haarverf.

Voor vrouwen is het probleem daarom iets makkelijker op te lossen door de grijze haren te verven. Maar toch is het voor vrouwen vaak lastiger om de witte lokken te accepteren dan voor mannen. Grijze haren zijn gemakkelijk te verbergen met haarverf, maar … helaas, vanaf dat moment ben je verplicht om dit regelmatig te herhalen. Dit brengt kosten met zich mee, geeft minder keus voor een variatie aan haarstijlen en verpest het haar op de lange termijn.  Raden wij deze oplossing aan? Het verven van haar is niet de oplossing, er zijn betere manieren.

GR-7 een product voor grijze haren

Voor veel mensen is grijs haar een vloek waar je niet vanaf komt. Er zijn twee opties: verven of er mee leren leven. Wat als er een derde optie is? Het is genoeg om de oorzaak van grijze haren bij mannen te achterhalen. En dit is een lage hoeveelheid melanine in de hoofdhuid. Zoals vaak het geval, en zo ook hier, kun je met natuurlijke ingrediënten de tint van je haar aanpassen. Effect? De melanine zorgt ervoor dat de grijze haren veranderen in je natuurlijke haarkleur. Nee, het is geen magie – het is wetenschap!

GR-7 Proffesional is een Pools product welke formule is gebaseerd op extracten van natuurlijke kruiden. De vloeistof moet worden aangebracht op de hoofdhuid wat verfrist en zorg voor een stimulering van de productie van melanine. Ongeveer 7 dagen na aanbrengen krijgt het grijze haar een gouden gloed. Na 25-30 dagen heeft het grijze haar al zijn natuurlijke kleur terug. GR-7 Proffesional is veilig, niet allergisch, bevat geen gevaarlijke chemische stoffen en is niet getest op dieren. Dit is een geschikt product voor iedereen wie de oorlog wil verklaren aan de grijze haren en op zoek is naar het meest effectieve wapen om de strijd voor goed te winnen. 

GR-7 Proffesional dient de eerste maand 2 keer per dag te worden aangebracht op de hoofdhuid. Na het bereiken van het gewenste resultaat dient het product een keer per week te worden toegebracht om het optimale niveau van melanine te behouden.