Wanneer de eerste grijze haar verschijnt vragen mensen zichzelf vaak het volgende af:
Welke verf moet ik gebruiken voor grijs haar?
Hoe moet ik mijn grijze haar verdoezelen en maskeren?
Hoe verstop ik mijn grijze haar?
Is er een betrouwbare behandeling voor grijs haar?
Wat verdoezelt grijs haar?
Welke shampoo of verf moet ik gebruiken voor grijs haar?
Er is één antwoord op die vragen. Begin met GR-7 gebruiken!


Wat is GR-7? Is het weer een shampoo of verf?
GR-7 is een vloeistof wat het vergrijzingsproces ongedaan maakt op natuurlijke wijze.


Hoe komt de natuurlijke kleur terug?
De actieve substantie in combinatie met de kruidenmix werkt door diffusie direct op het haarzakje waar melanine productie wordt geactiveerd. Dit zorgt voor direct herstel van de natuurlijke kleur in het haar. Het proces vindt geleidelijk plaats. Je hoeft niet meer na te denken over hoe je je grijze haar gaat verdoezelen, begin gewoon met GR-7 gebruiken.


Hoe veel tijd kost het tot de natuurlijke haarkleur is hersteld?
Daar is geen specifiek antwoord op en verschilt per persoon.  Bij de ene persoon is het resultaat zichtbaar in 7 dagen en bij de andere persoon in 21 dagen. Het hangt af van de dikte, lengte en structuur van het haar. Het werkt hetzelfde als het vergrijzingsproces. Dit gebeurt ook niet binnen 1 dag en vindt geleidelijk plaats. Het proces kost simpelweg tijd. Het correcte gebruik van GR-7 is van groot belang.


Waarom is mijn haar grijs op de bovenhant en onderkant van de mijn hoofd en zal de kleur op beide plekken in dezelfde kleur herstellen?
Het vergrijzingsproces begint normaalt gesproken bij de boven-en onderkant van het hoofd. Dit proces omkeren door middel van GR-7 is precies hetzelfde als het proces van grijs worden. De natuurlijke haarkleur kan sneller terugkeren op de boven-en onderkant van het hoofd.


Moet ik ervoor zorgen dat mijn haar niet gewassen wordt tijdens gebruik met GR-7?
Het proces van de natuurlijke haarkleur herstellen vindt plaats door middel van 2 fases. Fase 1 is het herstellen van de natuurlijke haarkleur. In deze fase wordt het aangeraden om je haar zo weinig mogelijk te wassen. Er wordt aangeraden het product in de ochtend en avond te gebruiken zonder het haar te wassen voor zo lang als mogelijk. Het proces waar de GR-7 doordringt tot de huid in de haarzakjes en hoe snel dit gebeurt hangt af van de dikte van het haar en de huid. In fase 2, wanneer de natuurlijke kleur terugkeert, kun je het haar zo vaak wassen als je wil. Het is belangrijk om het elixer 1-2 keer in de week te gebruiken. Na het aanbrengen mag je je haar niet wassen binnen 8 uur. We raden aan om het product in de avond aan te brengen en in de ochtend het haar te wassen.


Komt de natuurlijke haarkleur terug of wordt het blond?
De kleur komt geleidelijk aan terug. Wanneer het haar wordt geverfd zie je na gebruik onmiddellijk resultaat. Echter, GR-7 werkt geleidelijk en systematisch. Na GR-7 een paar dagen gebruikt te hebben kun je zien hoe de haarkleur geleidelijk aan verandert van grijs naar een lichte askleur of zelfs geel. Het is een teken dat het product werkt. Daarna zal de haarkleur geleidelijk aan veranderen naar de natuurlijke haarkleur.


Wat gebeurt er als ik stop met GR-7 gebruiken?
Wanneer je stopt met het gebruik van GR-7 zal het vergrijzingsproces weer starten na een week of 3 à 4.


Kan ik verf gebruiken tijdens het aanbrengen van GR-7?
Het ene product sluit het andere uit. Verf is een chemisch product en zal het effect van GR-7 tenietdoen.


Hoe lang gaat een fles GR-7 mee?
Hier is geen specifiek antwoord op te geven, omdat iedereen het product anders kan gebruiken. Daarnaast verschilt het haartype persoon, wat invloed heeft op de hoeveelheid product. Het GR-7 effect is per persoon verschillend. Een ding is zeker, zelfs wanneer je al 20 jaar grijs bent, is het gebruik van GR-7 aan te raden. Het product is al effectief bij gebruik van 1 fles.


Maakt de lengte van het haar uit wanneer je GR-7 gaat gebruiken?
Ja natuurlijk, het haar moet een minimale lengte van 1 tot 2 cm hebben. Dan is het mogelijk om de verandering te zien.
Waar kan ik op rekenen als reguliere klant?
Als reguliere klant kunt u rekenen op onze support en kunt u ons altijd raadplegen. Daarnaast krijgt u gunstige kortingen op producten.


Heeft GR-7 nog andere voordelen?
Ja natuurlijk. We hebben informatie van onze klanten dat zij van hun roos afkwamen. Het product hydrateert de hoofdhuid perfect.


Is GR-7 veilig?
Natuurlijk is het veilig. Het product is goedgekeurd en heeft een veiligheidscertificaat van EUROFINS. Dit certificaat geeft het bedrijf de autoriteit om het product door Europa te verkopen.


In welke landen is GR-7 verkrijgbaar?
Bezoek de contactpagina waar de landen staan benoemd waar het product beschikbaar is.
Binnenkort zullen we verschijnen in de USA.


Werkt GR-7 ook voor gezichtshaar?
Helaas heeft gezichtshaar een andere structuur en we raden het niet aan om het product hiervoor te gebruiken. We hebben op dit gebied geen onderzoeken of testen uitgevoerd. Van klanten hebben we vernomen dat het product wel werkt, maar de werking is zwakker. Sommige zeggen dat het werkt voor 60%.


Kun je een ketting dragen tijdens fase 1?
We hebben verschillende situaties gehad waarin GR-7 reageert op metalen. We raden dus niet aan om sieraden te dragen tijdens fase 1.


Kan GR-7 worden gebruikt door vrouwen?
Het haar van vrouwen is hetzelfde als het haar van mannen. Echter, je moet er rekening mee houden dat er geen verf in het product zit. Geverfd haar combineren met GR-7 heeft als resultaat dat het product niet meer werkt.


Kan het product worden gebruikt door zwangere vrouwen?
We raden het niet aan, maar er is geen onderzoek verricht naar de effecten van het product op zwangere vrouwen.