Makkelijk aan te brengen met snel effect!

GR-7 moet minimaal één keer per dag gebruikt worden (voor sneller resultaat kun je het in de ochtend en avond gebruiken). Verandering is zichtbaar na 7 dagen.

Voor ieder gebruik moet je de fles goed schudden om de componenten te mixen. Breng een paar druppels aan op de basis van het grijze haar en wrijf het product in op een droge hoofdhuid (niet in het haar). Was of droog je haar niet na gebruik van het product.

Fase 1 – terugkeren. Het kan 7 tot 21 dagen duren voor het haar zijn natuurlijke kleur weer terugkrijgt. Dit hangt af van de structuur en conditie van het haar en de dikte van het haar en de hoofdhuid. Gebruik GR-7 één tot twee keer per dag (ochtend en avond). Wanneer je het product in je hoofdhuid wrijft (fase 1) wordt het afgeraden om je haar te wassen. Voor een snel effect, was je haar de eerste 4 dagen na gebruik van GR-7 niet. Het wordt in fase 1 aangeraden om 3 tot 4 dagen tussen de wasbeurten te laten zitten, tot het gewenste effect is bereikt.

Tweede fase – behoud van de kleur
Wanneer de natuurlijk haarkleur weer terug is, gebruik je het product 1 of 2 keer in de week om het gewenste effect te behouden. Was je haar op zijn vroegst 12 uur na het product te hebben aangebracht. GR-7 kun je het beste in de avond aanbrengen en in de ochtend kun je dan gewoon je haar wassen.

Wanneer het product in je ogen komt, moet je je ogen snel met water uitspoelen. Tijdens het gebruik, om de voorbereiding effectiever te maken, raden we aan om weinig koffie en alcohol te drinken. Ook roken raden we af.
Wanneer er sprake is van dood haar, wacht tot je haarfollikels 2 cm lang zijn.
Het effect van GR-7 hangt af van de structuur en conditie van het haar. GR-7 Professional werkt geleidelijk en de veranderingen zijn dan ook natuurlijk.
Het vergrijzingsproces begint normaalt gesproken bij de boven-en onderkant van het hoofd. Dit proces omkeren door middel van GR-7 is precies hetzelfde als het proces van grijs worden. De natuurlijke haarkleur kan sneller terugkeren op de boven-en onderkant van het hoofd.
Zoals bij veel cosmetica geldt wordt het niet aangeraden het product op kinderen te gebruiken. Het is niet toegestaan om de vloeistof te drinken. Het product kan niet worden gecombineerd met haarverf of andere vergelijkbare substanties. Er hebben geen dieren geleden tijdens het creëeren van GR-7. Bewaar het product op kamertemperatuur.